Earth Hour



Vad glad jag blir när jag ser min besöksstatistik, den går spikrakt uppåt och har dubblats på bara några veckor :)

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera i perioder, men jag ska verkligen försöka hålla en jämn uppdatering nu. Ibland händer det massvis och ibland ingenting, känns det som.

Men just nu är det mycket med både mitt gamla vanliga jobb, mitt nya jobb, mitt förhoppningsvis framtida jobb, studier och träning. Studier kan, om inte allt för länge, bockas av på listan. Det ska bli riktigt skönt!

Fortsätt besöka min sida och lämna gärna lite spår, så blir jag extra glad. Jag vet att många drar sig för att skriva här i bloggen. Jag vet inte riktigt varför. Men jag har både fått mail, telefonsamtal och meddelande på facebook. Både från tidningar, gamla vänner och andra läsare.

Jag blir såklart glad för det också, och jag har ju en hänvisning till min mail om ni vill kontakta mig. Men annars så blir jag också väldigt glad av kommentarer här i bloggen :)


Är det förresten någon som ska på Earth Hour Show ikväll?! Läs mer HÄR.
Jag ska dit och ska försöka ta lite fina kort. Håll utkik!

Stressigt, men jag hann!!



God morgon, eller God dag kanske man ska säga vid den här tiden?!

Det var helt galet imorse. Jag somnade såklart alldeles för sent igårkväll/natt, och reagerade inte ens när alarmet på luren gick igång. Däremot så vaknade jag kl.9.04, och fick panik!!

Mitt bodypump pass började ju kl.9:30 och man ska ju gärna vara där några minuter innan för att hinna plocka fram skivstång och vikter. För en sekund så gav jag upp chansen om att hinna till gymmet, men i samma sekund så visste jag hur irriterad jag skulle varit resten av dagen om jag missat det där passet.

Så jag bokstavligen hoppade i mina träningskläder, samtidigt som jag hade tandborsten i munnen. Håret åkte upp i en knut och jag tvättade av ansiktet på loppet av ca3min. Frukost tänkte jag, men bananen som låg på köksbänken såg inte så frestande ut, så jag tog min vattenflaska och sprang ut genom dörren.

Jag fick förstås en chock när jag kom ner till porten, det SNÖAR!!! Helt galet, det ska ju vara varmt, det ska ju vara vår. Det där vädergudarna sa tidigare i veckan hade jag bara låtit gå in genom ena örat och ut genom det andra...

Jag sprang till bilen, startade och skrapade rutorna fort som f-n! Gasade därifrån och kände hur bilen slirade på vägen, efter det så tog jag det LITE lugnare, men jag hade ju fortfarande bråttom.

Idag hade jag bråttom och hade inte tid att leta parkeringsplats, så det fick bli stans dyraste parkering, POLISPARKERINGEN.

Klockan var 9.26 när jag kom inflåsande på gymmet och sa att jag gärna ville ha en biljett till bodypump. Oliver i receptionen log bara och sa att jag hinner....... jupp, det gjorde jag!
Stressigt som f-n, men JAG HANN!!

Jag stannade även kvar på passet som var efter, det var Anneli som körde ett sånt grymt aerobics pass. Hon är ju alldeles för skön. Gillar henne skarpt! Rolig, trevlig och kör med bra musik och ett ruskigt tempo. Me like!!

2½ timme senare så rörde jag mig hemåt igen. Nu har jag tryckt i mig en "american breakfast" dvs. en stor portion med ägg, bacon och potatismos.

Magen är glad. Jag är glad. Jag älskar att träna, och jag älskar att jag är tillbaks på min hemmaplan: World Class!

God morgon!

Klockan ringde 5:30, och jag har redan hunnit få på mig kläder, ett ansikte och packat väskan. Idag består den inte av träningskläder, utan istället av jobbkläder. Vilodag från träningen idag.

Men imorgon blir det bodypump och på söndag zumba, looking forward!!

Ha en bra dag alla fina därute, nu: off to work!

Tänker på dig Alexandra...


Ikväll skänker jag en extra tanke till min bästa vän Alexandra ♡

Känslig som jag är så föll det en tår efter samtalet med dig ikväll vännen...

Låter baken jobba!!



Känner mig nöjd med veckans hittills gågna träning! Box, burpess express, x-fit, zumba, core och idag blev det ett pass i gymmet. Det var främst baken min som fick sig en omgång.

Någon som har bra tips på övningar som ger en starkare och fastare bak?!

Idag körde jag löpbandet med uppförsbacke, benböj i smithen, utfall i smithen, benspark, bencurl, raka marklyft, höftlyft och en hel del magövningar.

Den nya musiken (se inlägget innan) gjorde verkligen ett bra jobb med mig idag!! Jag gick därifrån svettig med ett leende!

Imorgon har jag veckans enda vilodag, och det firar jag med ett 15tims arbetspass. Jay! Eller ska vi vara riktigt noggranna, så kommer jag att åka från det ena jobbet till det andra.

Dunk, dunk... lyssna och njut!

Sitter och trycker i mig en snabb frukost. Varför blir det alltid så stressigt precis innan man ska iväg?!

Ajaa, jag sitter och njuter av grym musik i högtalarna!! "22-regeln" angående musik, gäller väl även kl.10 på förmiddagen? Well, i hope so. Om inte annat får grannarna vara glada över att jag har en så god musiksmak!

Har också hunnit ta egopics på mig själv, ganska naket då jag råkade få syn på kamera när jag höll på att byta om. Men what the heck, nakenhet är trots allt naturligt. Vi föddes ju nakna, och så vitt jag vet skämdes jag inte då, så varför ska jag göra det nu?!

Ja, jag älskar mig själv och älskar att ta kort på mig själv. Man måste älska sig själv för att kunna älska andra! Bilderna får ni kanske se ikväll ;-)


God Morgon Bifido



Jag fick ett mail från Smartson att jag blivit utvald som testpilot för God Morgon Bifido juice! Juice gillar vi, så det tar jag tacksamt emot. Kanske till min lååååååånga helgfrukost eller kanske i en shake... eller varför välja när man kan göra BÅDA?!

Den ska tydligen innahålla goda och nyttiga bakterier för magen. Så vi får väl se hur den smakar. Håll utkik!

Zumbatime!

Jag börjar sent idag och borde därför passa på att sova. Men inte det inte. Somnade väldigt sent, någon gång efter kl.2 och sen ringde klockan vid 7. Varför? Jo, för att det var TVÄTTSTUGA!! Jay...not!

Men vill man ha rena träningskläder, så får man gå upp fast man har sovmorgon och kunnat sova ut!

Igår hann jag förresten iväg både på zumban och på det intensiva corepasset som va precis efter. Så jäkla skönt. Bäst av allt var freestyle momentet på zumban. Det va under en låt som de skrek: Freeeeeeeeestyle, i låten och då fick man göra vad f-n man ville ha ha. Jag passade såklart på att skaka rumpan. Fick lite Beyonce-feeling där ett tag ;-) Och alltid samma sköna instruktörer på gymmet. Man blir på bra humör av dom!

Får se vad det blir ikväll. Jobbar sent, så antingen blir det gymmet eller så blir det en powerwalk, beroende på väder och vind!


X-fit

Idag var det lugnt på jobbet och jag kunde sitta inne på kontoret hela dagen. Skönt för en gång skull, min kropp behövde det. Hade ont i ben och rumpa bara jag skulle gå upp till övervåningen för att äta lunch... träningsvärk som heter duga!

Slutade redan kl.15 idag, och passade på att åka hem en sväng innan det var dags för gymmet. Hann inte vila som jag hade tänkt, men det blev ett lätt mellanmål, i form av vaniljyoghurt med cornflakes och färska jordgubbar, mums!!




Klockan närmade sig 17 och det var dags att svira om till träningskläder, på med solglajjorna, in med lurarna i öronen och dra fram min tvåhjuliga vän, cykeln. Den ska också få börja jobba mer nu när det är milda dagar och ljust ute, härligt!




Lite egopics. Kände mig så sjukt taggad under hela x-fit (bodypump inspirerat styrkepass med konditionsövningar) passet på gymmet idag! Grym musik som gör att man orkar så mycket mer. Men shit vilken träningsvärk jag har ben och armarna. Kunde knappt sätta på mig jackan när jag skulle ta mig hem igen... ;-)

Zzzz Zzzz........

Imorse försov jag mig. Första gången på länge. Jag vaknade kl.6:19 och skulle varit på jobbet kl.6:30, jag är ändå sjukt imponerad över hur snabb jag va! Kl.6:40 så stod jag på jobbet. Tror fortfarande att jag hade en "sovrand" efter kudden kvar i ansiktet, men jag bjuder på den. Det visar bara att jag sovit gott ;-)

Taggad som få!

Nyligen hemkommen efter ett grymt pass på gymmet. BOX och efter det körde jag Burpess Express, utmaningen var 100st burpess, jag klarade väl ca 60st. Mäkta stolt över mig själv!! Så jäkla skönt!!

En brännande smärta, men på något sätt en skön smärta! Och jag älskade att boxas !! :)





Shake gjord på vaniljyoghurt, frysta hallon, banan, havregryn och proteinpulver (jordgubb)

Styrka, box och burpee express



Imorse var jag på gymmet. Det blev uppvärmning på löpbandet och lätt styrka för hela kroppen. Det har ju gått nästan en vecka sen senaste passet, sen så har jag ju varit sjuk. Så då är det alltid skönt att ha en "genomkörare".

Ikväll så blir det antagligen ännu ett besök. Förmiddagspasset var bara uppvärmningen ;-)

BOX och BURPEE EXPRESS står på schemat!

Middagsdate

Var ju som sagt ute och åt middag med Ester ikväll. Skönt och trevligt med lite egen tid. Det blev som vanligt en hel del skvaller och vi tog igen förlorad tid, eftersom vi inte ses så där jätteofta.

Idag fick äntligen jag äran att för första gången skjutsa hem Ester, som annars alltid har fått skjutsa mig, både hit och dit. Skönt att kunna ge tillbaks ibland. Även om det är med små medel!




Kvällens outfit, ha ha måste ju ha en sån också ;-)



Ingen överraskning att vi tog oxfilétoast. Det är liksom lite våran grej :)




Tiramisu blev Esters efterrätt... och glasscocktail blev min, och en latte på det, mums!


Fetaostburgare!

Idag har vi hunnit med massvis. Förutom gympa, handling, lek och spel, så har jag tvättat bilen. Lagat mat, (en självklarhet) fast jag åt inte hemma. Jag hade en middagsdate med Ester!



Även om inte jag skulle äta hemma så skulle ju brorsan och barnen få i sig lite middag. Jag gjorde fetaostburgare med klyftpotatis och hemmagjord vitlökssås, som brorsan har tjatat och väntat på det hela veckan :)



Lillfia och lilleman ville såklart hjälpa till. De fick både forma burgarna och steka dom. Blir kanske lite roligare att äta maten, när man själv fått vara med och tillaga den?!

De gjorde det bra i alla fall, och gott blev det. Var ju tvungen att provsmaka lite!


Bamse och Co

BAMSE & gänget blev oplanerat temat för denna söndag.


- Vi startade dagen med en BAMSE-frukost, gröt!!

- Vi åkte iväg på BAMSE-gympa!

- Vi åt lunch på Max, där barnen fick varsitt pc-spel med BAMSE!

- Vi handlade på Willys, hittade både BAMSE-tandkräm och ett BAMSE-spel!




Ett enkelt och roligt spel, som även lillfia var tillräckligt gammal för att förstå :)


Nya tandborstar och tandkräm från BAMSE :)


PC-spel med BAMSE och hans vänner. Jag tror minsann att lillfia spelat för mycket på pappas iPad, eftersom hon försökte trycka på knapparna med fingrarna. Gullunge ♡

Tjejbaciller!


Min lilla lilleman är rädd för tjejbaciller eller så är det bara mammabaciller han undviker!

Han frågade om han fick låna mitt lipsyl och jag svarade att det var klart han fick, OM jag fick en puss, så plutade jag med munnen.

Han började direkt skruva på locket igen, och sa att då ville han inte låna det. Say what?! Är du rädd för tjejbaciller? sa jag. Pussar du inte på Ebba eller några andra flickor på dagis.

Och vet ni vad jag fick för svar?! Nej mamma, jag luktar dom bara i rumpan!

VAAA?! Jupp, för så gjorde minsann Sean Banan, det hade lilleman sett på tv.





För att svara på bildfrågan: JA, jag har f-n förtjänat massa pussar och inga har jag fått!!

Barnsligt och färgglatt!

Det blev en lagom lång stund ute idag. Jag och lillfia åke en sväng ner till stan. Vi köpte tuggummikulor, glass och lite nya örhängen till lillfia som byter örhängen ungefär lika ofta som en annan byter underkläder. Får hoppas att dessa sitter lite bättre. Inge kul när vi köpte äkta pärlor till henne i födelsedagspresent, och hon droppar dom på nolltid.



En MYCKET VACKER flicka. MIN FLICKA faktiskt !! ♡

Fotbollslek

En glad överraskning väntade barnen när vi skulle gå ut och spela boll. G ringde och hade varit vid multibanan, så han kom förbi och spelade lite boll med oss. Vi sköt straffar mot G som fick stå i mål.

Barnen sköt åtminstone åt rätt håll, men jag hade inte behövt någon målvakt när jag skulle skjuta. Jag sparka i alla fall åt något helt annat håll. Man kan ju inte vara duktig på allt liksom. Och fotboll är väl en av mina svagheter då!

Lillfia tappade ganska snabbt tålamodet och ville istället dra iväg och gunga, och så fick det också bli.


Laddar med frukost!

Som jag sa igår så hade jag lovat barnen att gå ut och spela lite fotboll. Jag vaknade till kl.7 imorse, och tänkte att lite till kan man ju sova, barnen sov ju. Somnade som en stock och vaknade inte förrän kl.9.30 igen. Jag fick smått panik när jag tittade på klockan, och bokstavligen flög ur sängen för att det var så tyst hemma.


Min kära bror sov fortfarande och barnen satt och titta på barnprogram. Lillfia kom springandes mot mig samtidigt som hon ropade "Mamma, är vaken. Nu får vi frukost!".... naaaaaaw, stackars mina små troll. Vi kramades och jag bad om ursäkt, jag sa åt lilleman att han måste slå till mig eller något så att jag vaknar. Klart dom ska ha frukost tidigare än så!!

Hur som, det blev mannagrynsgröt och smörgåsar innan vi gjorde oss ordning för att ge oss ut i vårsolen och spela lite boll.



Och så blev det kväll igen....



Kvällsmys, egentid framför burken och Big Brother :)

Imorgon väntar förhoppningsvis lite fotbollslek med barnen. Jag har lovat dom det, om jag känner mig tillräckligt pigg. Det ska jag nog klara av. Jag har ju varit uppe på benen hela dagen idag utan problem. En alvedon, sen är jag med i matchen. Jag menar, det är ju dom som ska springa efter bollen ;-)

Gott och familjemys!

Min mamma kom hit på besök idag. Så gjorde också min brors dotter. Tjejerna lekte med varandra och lilleman var upptagen med att bygga sitt nya dinosaurielego med mamma som han fått av henne.

Mamma stannade på middag och jag slängde ihop en korv och grönsakssoppa, toppade med lite creme fraiche eller "kräm fräs" som lilleman sa.

Några timmar senare så skjutsade jag hem brors dotter. Nästa gång kanske jag ska stanna till på konditoriet Lilla Maräng. Har tidigare hört att de ska ha grymt gott fikabröd, och nu fick jag precis höra det igen, från annat håll! Och två kan ju inte ha fel, eller?!




Vårkänsla!



Idag mår jag mycket bättre! Lite huvudvärk, hosta och ont i bihålorna. Men inte alls lika jobbigt som förut. Nu är jag till och med så pigg att jag mår dåligt över att se diskberget som bara växer och växer.

30min efter frukost så var tvådagarsdisken väck!! :)

Jag har hållit på i tvättstugan, varit iväg och handlat lite inför helgen och passade även på att åka förbi jobbet en sväng, för att överlämna en liten avskedsblomma till ena chefen som gjorde sitt sista arbetspass på kontoret idag. Sorligt men sant! Jag får väl nöja mig med att jag har ena chefen kvar, och ersättaren är också ett känt ansikte sedan tidigare, så det blir nog bra till slut ändå!

Måste bara säga att jag idag åkte med takluckan öppen på bilen och musiken på högsta volym, jay! Vårkänsla!! Okej, nu lät det som att jag åker värsta vrålåket. Well, smaken är ju som baken. Men det är fortfarande en gammal Ford Sierra ;-)

Frukost-smoothie



I brist på aptit och med sug efter något lätt och gott, så fick det bli en smoothie till frukost. Gjord på vaniljyoghurt, mjölk, banan, svartvinbärsjuice och frysta hallon. Superenkelt och gott, plus att ingredienserna har man ju nästan alltid hemma, och har man inte allt, så tar man det man har. Enkelt!

Mor och dotter-mys!

It's not a big Deal!



Idag har jag förlängt mitt abonnemang hos Tele2 med ytterligare 24mån och gått ner ytterligare några kronor i månadsbelopp. För 345kr/mån så ringer, sms:ar och surfar jag fritt inom Sverige, plus att jag fick välja en valfri smartphone. Jag valde en iPhone4S.

It's not a big Deal!

Tre barn och jag...?! ;-)

Min kära bror kan vara världens bästa barnvakt, MEN han kan också vara den värsta, ibland. Barnen älskar honom, och lilleman har roat sig med brorsan och spelat spel idag. Enda nackdelen med mina kära bror är att han ibland har en tendens att gå ner på barnens nivå i diskussioner och beteende. Han använder ironi som de inte riktigt förstår sig på ännu, eller lilleman förstår det mesta, men inte lillfia.

Idag vid middagsbordet...

Brorsan håller på och ska fixa en hemmagjord latte och drar fram mjölkskummaren.

Lillfia: "I ditt huvud" (lillfia säger så till allt numera...)

Bror: Kör mjölkskummaren över hennes hår.

Jag: Höjer rösten och säger åt honom att lägga ner, eftersom den förra mjölkskummaren fastnade just i hennes hår av sånt "skoj".

Lillfia: "Man får inte göra så!"

Bror: Står bakom mig och gör miner åt mig, vilket jag dels förstår av lillemans flin, men också för att det speglades i fönstret.

Oj, oj.. skitsak egentligen. Men sånt gör mig så irriterad. Här har man gått och tjatat på barnen om hur man ska och inte ska göra, sen gör han precis tvärtemot det jag sagt åt barnen.

Bortsett ifrån hans ibland lite mindre mogna beteende så är han faktiskt en väldigt bra morbror!

Music ala Flonko!



En av tokstans bästa DJ's. Han släpper titt som tätt nya mixtapes, klicka på bilden för att höra min favoritmix! Närmare en timmes ljuv clubmusik, passar så väl som i bilen, på gymmet, jobbet, förfesten eller i allmänt soffhängstillstånd! :-P

Du och jag



Idag fick jag hjälp av mästerkockerskan i köket. Snoriga, hostiga och iklädda nattlinne och morgonrock. Jupp, så gick det till när hon och jag gjorde middag idag. MEN måste tillägga att vi båda var nyduschade, så vi var inte så ofräscha som beskrivningen kanske fick det att låta som ;-)

På bättringsvägen...


Jag blev hemma från jobbet även idag. Febern verkar vara borta. Men jag är hostig, förkyld och har en hejdundrande huvudvärk. Aptiten är inte på topp. Men juice, nyponsoppa och även lite av middagen gick ner.

Idag var jag också ute på balkongen, jay! Nu förstår jag vilket väder alla har pratat om på facebook. Tyvärr har jag inte kunnat njuta av det, men jag antar att det bara är början av våren och nästa vecka lär jag vara fit for fight igen!

Big Brother Sipan


Klicka på bilden för att se klippet!


Tittade just på ett mindre intellektuellt program, nämligen Big Brother. Oj, jag blir så irriterad av deras attityder. Många gånger så är det kul att se folk göra bort sig osv. Men ren mobbing och elakheter är inte kul.

Marcel som jag själv tyckte verkade helt okej, har verkligen gått ner sig i sin attityd, och han ska föreställa lärare. Och för att inte tala om Sipan. Så jäkla taskig attityd, han hakar upp sig på ord, drar upp gamla saker, hånar andra och gör allt för att provocera fram irritation hos sin "motståndare".

Han var på "blogg Hanna" x antal gånger när hon var inne i huset, och i kvällens avsnitt fick man se hur han bråkade med Amandus. Han kom in på något som var helt oväsentligt i diskussionen, nämligen Amandus sexualitet, och erbjöd Amandus att suga hans k*k. "Du gillar ju det!" slänger han samtidigt ur sig.

Usch, jag blev så upprörd här hemma i soffan. Vare sig man gillar det manliga eller kvinnliga könet, så gör det ju inte att man gillar alla av det könet!! Jag är glad att det inte är jag som är inne i Big Brother huset med säsongens deltagare, för jag hade varken kunnat hålla käften eller knytnävarna i styr.

Tydligen är jag inte den enda som ogillar hans omogna och dryga attityd

Ännu en som ogillar lillkillen...

Sjukstuga

Ligger med nästan 40graders feber, slemhosta, huvudvärk och feberfrossa om vart annat. Det är tur att man är laptopen :) Igår när jag hämtat barnen från dagis, så gjorde jag en snabb middag. Våfflor, jag vet, vi skulle väntat till våffeldagen som är i helgen, men jag var så risig och hade sån feberfrossa att jag bara ville krypa ner i sängen.

Det var precis vad jag gjorde, jag åt en halv våffla, drog på mig morgonrocken (över mina jobbkläder) och la mig på sängen för att VILA en stund. Jag däckade totalt, vaknade till strax efter kl.2 på natten, för att det bokstavligen rann om mig. Bytte om och somnade om. Vaknade x antal gånger under natten av samma anledning. Kändes mycket fräscht att klibba fast i sin egen svett, i sina egna sängkläder...blä!

Men vad gör man när man är sjuk?!

Hoppas på att bli frisk snart. Jag har varken tid eller råd att vara hemma från jobbet. Känns tråkigt att bli sängliggandes när man äntligen har barnen också.

Klockan tio idag så ringde det på dörren. Det var TB, de var här för att göra en ombesiktning av lägenheten. Det hade jag totalt glömt bort. Tur i oturen att jag var hemma då! Kvinnan som stod utanför dörren tittade på mig när jag kom nyvaken, ruffsig i håret, i mjukiskläder och hostade. Hon frågade vad jag var för sjuk, innan hon ville kliva in. "Feber och lite hosta" svarade jag. Men jag kunde knappt prata med henne pga hostan. Pekade och hostade fram det jag ville säga. Det resulterade i alla fall i att jag ska få nya vardagsrumstapeter. Hon tackade för sig och sa åt mig att gå och lägga mig igen...

Mindre roliga ärenden...

Nu har jag varit "duktig" och lagt in alla roliga och mindre roliga räkningar på Internetbanken.

Bilköpet som jag gjorde för ett par veckor sen, har visat sig bli en dyr historia. Inte nog med att man betalat själva bilen, nu kom den roliga räkningen för skatt och försäkring. Varje gång jag besöker gymmet betalar jag typ 30kr för parkering. Och bilen dricker verkligen soppa!! Jag har gjort av med en halv tank (30liter) på en helg, utan att ens lämna stan. Hur sjukt är inte det?!

Förutom de mindre roliga bilräkningarna, så kom ett inbetalningskort från CSN. Jag ska nämligen betala tillbaks allt mitt studiemedel eftersom jag hoppade av ena kursen (Historia) och kommer då inte upp i de poängen som krävs för att man ska vara berättigad studiemedel. Det är bara att betala och se glad ut! Jay!

Det är tur att man jobbar dubbelt :)

Fit for fight!



I helgen blev det dubbelpass på World Class. Började med bodypump, det blev ett extra hårt pass, då instruktören satte på fel låt hela FYRA gånger när vi skulle köra axlar, vi började med 15st armhävningar GÅNGER FYRA! Det var ett grymt skönt pass! Efteråt så stannade jag kvar och körde aerobic, med dubbla instruktörer och grym musik. Härligt!

Efteråt blev det dejt med barnen och senare middag hemma hos Alexandra följt av en utgång. Första stoppet blev East, sen hamnade vi som alltid på Solidaritet.

På söndagen (alltså igår) hade jag planerat att gå på Bodycombat, men kroppen och huvudet var inte alls med mig. Jag var alldeles seg och trött från lördagens utgång, plus att jag hade jobbat öppning hela veckan samt två stycken 15timmars pass. Så det fick bli tvättstuga och besök av min kära mor istället. Inte fy skam det heller! Nästa vecka ska dock bli en bättre träningsvecka :)

Chokladsug!


Jag och brorsans dotter bakade kladdkakemuffins. Himmelskt goda!

Imorgon ska jag träffa barnen en sväng ute i parken om vädret tillåter. De älskar mina muffins, och speciellt lilleman. Så dom och G, chokladfantasten, blir nog glada för lite fika i parken... ♡

En klick vispad grädde på dom här och jag är i mål!

Blå Band Kryddmix



Jag har blivit utvald som testpilot av Blå Band Kryddmix. De finns för både kött, kyckling och fisk. Håll utkik för att se reultatet!

Testpiloter utses i samarbete med Smartson.

Kvällsmys!

O´boy med vispad grädde framför Big Brother!

Matkomfort direkt hem till dörren!




Vill du ha chansen att bli testpilot för Matkomfort i samarbete med Smartson?!

Ta i så fall tillfället i akt och sök till testpilot HÄR.

Matkomfort levererar hem nästintill färdiga maträtter för fyra dagar i veckan, direkt hem till dörren.

Det finns två alternativ att välja emellan:

Matkomfort Premium och Matkomfort Bas

Partymode!

I'm trying...

My tatto, love it!

Det kan jag leva på, länge...


Bild på Jenny och mig från i julas...

I förrgår när jag kom till jobbet så fick jag mycket bra respons från en kollega. Han sa att jag butiken såg mycket bra ut och att de som öppnade dagen därpå var mycket nöjda. Lagret hade jag gått igenom både på mejeri och frukt & grönt avdelningen. Samt frontat samtliga avdelningar, utom kolonial då förstås.

Att få en sån komplimang i en sån stor butik glädjer mig verkligen!

Min arbetsmoral har alltid varit hög, och även om jag vet det själv, så glädjer det mig att andra också ser det. Jag gillar verkligen det jag gör :)

Många sena kvällar och nätter har givit lite resultat!

Som de flesta flitiga läsare och mina vänner redan vet så pluggar jag på distans, vid sidan om jobbet. Det tycks kanske inte vara så krävande, eftersom jag sällan skriver om studierna. Men jag har spenderat både en och flera kvällar/nätter uppe för att skriva på mina arbeten. För någon vecka sen fick jag det här första beskedet och så sent som idag fick jag det andra beskedet från tidigare inlämnade uppgifter. Jag är nöjd! Men än så länge är det någa uppgifter och även ett slutprov kvar att göra innan jag är i mål.

"Hej Sofia! Här inleder du med en fin dikt. Och du berättar på ett intressant sätt om hur du ser på den optimala pedagogen. Bra redovisat, tycker jag. Du har vidare gett en bra inblick i Freinetpedagogiken och Montessoripedagogiken. Och jämförelsen med den svenska skolan är intressant, tycker jag. Bra reflekterande!

BETYG: MVG

Lycka till med nästa inlämning!

Hälsningar Susanne"




"Hej Sofia,

Uppgiften är väl genomförd. Här för du ett intressant resonemang om hur du ser på manligt och kvninnligt ledarskap. Bra förklaring av begreppen och bra fakta kring valda organisationsteorier. Din jämförande studie har ett intressant innehåll. Bra reflekterande, tycker jag.

BETYG: MVG

Hälsningar Susanne"

Trött, javisst...



Trött
är förnamnet. Sjukt j-vla trött är mitt fullständiga namn idag. Jag hade packat väskan för ett besök på gymmet, eftersom jag slutade tidigt på jobbet idag. Men kroppen sa ifrån och för en gång skull så lyssnade jag på den och åkte hem. La mig i sängen och gick igenom posten, någon timme senare vaknade jag med posten på magen. Det gick verkligen inte att hålla ögonen öppna. Usch, har nog inte känt mig så trött som när jag fick Lillfia och förlorade väldigt mycket blod.

Somnade sent igår, låg och grubblade på allt och inget. Hur jag ska göra saker och när jag ska göra saker. Jag blev väl inte så mycket klokare, men till slut så slocknade jag av utmattning.

På jobbet idag så satt jag och skissade på ett schema. Lättare sagt än gjort. Vi är 6pers som alla har olika önskemål. "Jag vill bara jobba två dagar i veckan" "Jag kan inte jobba kvällar" "Jag vill inte stänga på fredagar" "Jag kan bara jobba varannan vecka" "Jag kan inte måndag, onsdag och helst inte torsdagar heller", inte heller min egen situation är helt enkel. Eftersom jag har både barnen och mitt andra jobb att ta hänsyn till.

Jag vill få ut så mycket arbetstimmar som möjligt på ett dygn. Den här veckan hade jag kunnat jobba på båda jobben hela veckan, men nu fanns bara behovet två dagar på ena jobbet. Lite synd...

Fröken upptagen AB

Ett gammalt kort på mig och Alexandra, taget för sisådär 7-8år sen ;-)

Jag har varit riktigt kass på att skriva de senaste veckorna. Mina dagar har varit fyllda med annat. Jag har jobbat extra utöver mitt vanliga jobb, arbetat på en skoluppgift som har deadline så sent som imorgon, som jag by the way fick klar och kunde lämna in redan idag. Superskönt, för imorgon är dagen fullspäckad och jag kommer inte sitta vid datorn under någon längre tid.

Imorgon ska jag upp till Securitas huvudkontor, för ytterligare ett test. Sen är det raka vägen mot jobbet, och efter det ska jag direkt till nästa jobb, där jag jobbar till stängning. Tur att jag hann träna idag, för varken imorgon eller onsdag kommer det tyvärr inte att hinnas med pga. dubbla jobb. Jag är i en väldigt asocial period just nu...

Jag har dock köpt något som underlättar min vardag, nämligen en bil! Ingen ny, och varken flashig eller speciellt snygg. En gammal Ford Sierra ha ha.. men den tar mig från punkt A till B, så jag är mycket nöjd över mitt köp!

Jag får se vad helgen bjuder på. Vill träffa min fina Alexandra och är sugen på att gå ut och skaka loss, blir jag erbjuden jobb så tackar jag dock inte nej till det. Men varför välja, när man kan göra båda?! :)

På tal om ingenting, har ni märkt att det äntligen är vår ute?!!! Så himla härligt. Jag var ute i bara tjocktröja idag och andades in friska, ljumna vindar...lägg till musik i lurarna på högst volym, och där har ni mig. Jag flyger på rosa moln!
RSS 2.0