Tack till er läsare!

Måste bara säga att jag alltid blir lika glad över mailen som jag får från er läsare! Det är ju inte så att de öser in varje dag, men de kommer lite då och då, och jag blir som sagt lika glad varje gång någon hittat till min sida, läst det jag haft att berätta och sen faktiskt tagit sig tid till att skriva några rader till min mail...!!

Det är ni läsare som gör att bloggen håller sig vid liv, och jag uppskattar att ni tar er tid till att läsa även om det är långt ifrån alla som lämnar några andra spår mer än i besöksstatistiken!

Jag har fått förfrågan om att delta i intervju för Aftonbladet, om sexliv hos en småbarnsförälder m.m. Men den tackade jag dock nej till, eftersom jag anser att mitt sexliv är just MITT sexliv!

För ett par veckor sen fick jag förfrågan av tidningen Sporthälsa, om att ev börja blogga för dom, inget bestämt ännu dock. Men det vore lite spännande att nisha bloggen något och skriva mer om mat, träning och en sund livsstil.

För ett tag sen fick jag också förfrågan om att skriva om en artist i bloggen, men jag gör i dagsläget inte någon gratisreklam i bloggen. Och så sent som idag fick jag ett mail av en tjej som undrade lite angående FitnessFighten som jag var med i. Mail uppskattas!! Fortsätt är ni snälla :)

Dags att deklarera!



Om inte allt för länge så ska det deklareras, mycket spännande tycker jag!

Kontrolluppgifterna från det föregående året har trillat in, känns som det aldrig tar slut. De flesta har väl en eller två stycken. Men jag har så många som åtta stycken inkomstställen för 2011!

Det ser inte ut att bli mycket färre inkomstkällor i år. Jag är redan uppe i 4st!

Även barnen har tjänat lite pengar under 2011. Lillfia gjorde hela 3st reklamjobb och lilleman ett reklamjobb, så även dom har fått sina kontrolluppgifter för inkomståret 2011.

Jag hoppas innerligt att jag slipper restskatt i år. De två senaste åren har jag fått restskatt på flera tusen, så nu har jag betalat lite mer i skatt. Hoppas att det räcker!

Nyligen hemkommen från gymmet!



Det blev ett spontant besök. Baken min fick sig en omgång på löpbandet. Körde intervaller på löpbandet, allt ifrån helt plant till högsta lutningen, promenadtakt och löpning!

För övrigt så var det armarna, biceps/triceps som fick sig en omgång, alltig lika skönt! Avslutningsvis så blev det lite coreövningar och sist men inte minst så blev det lite övande att stå på händer. Nu klarar jag i alla fall att komma upp på händer utan att "ta sats", utan jag placerar händerna i golvet och skjuter ifrån med fötterna, kommer upp på händer och stannar väl bara en sekund eller två. Men det artar sig!!

Just nu sitter jag och gottar mig i vaniljyoghurt och müsli, ska avsluta, duscha och lägga mig i tid för en gång skull! Jag har provat lite nya träningskläder från Under Armour som jag fick av Alexander idag. Alltid kul med nytt, man blir lite extrapeppad med snygga träningoutfits på träningspasset!

Prinsessan på ärten!

Nya sängkläderna är tvättade och på plats i sängen, wiiiiiiiiie!
Så jäkla sköna. Jag har äntligen hittat min sängkläder med den hotell-känsla som jag länge sökt! Jag har alltid köpt rena bomullskläder, men denna gång blev det 70% bomull och 30% linne. Tjockt och härlig kvalité med stilren design.

Inatt sover jag som en prinsessa.. även om det blir utan prins!



Jag har så enkel smak, jag vill bara ha det bästa av allt - Oscar Wilde

Det går bra nu....!!

Saker och ting börjar sakta men säkert falla på plats! Som att det inte vore nog med heltidsjobb, studier, familjeliv och träning. Så har jag kommit fram till att jag faktiskt behöver och vill arbeta lite extra för att kunna hålla samma standard som tidigare.

KRÄFTAN, v.4

"Två planeter gör att kräftan har svårt att ta in vad andra tycker. Kör du ditt race får du andra emot dig. Veckans mitt ser ut att kunna bli riktigt trevlig. Du kan ha tur i något som har med ekonomi att göra på onsdag, men var samtidigt realist."

Jag läste horoskopet så sent som igår och pratade om det. Jag fick frågan om jag köpt lotter eller liknande, vilket jag inte hade. Men idag fick jag svaret. En kompis ringde och frågade om jag ville jobba extra på hennes jobb, vilket jag förstås ville! Så nästa vecka börjar jag jobba på Willys, det ska bli spännande!

Jag har ju gjort 11år på ICA och trivs ju väldigt bra i butik, med kundmöte, ansvar och arbetsuppgifter. Det enda som tog emot på ICA var arbetstiderna och chefen som var lite egen. Säger bara så, varken mer eller mindre. Till en början kommer jag att hoppa in på kvällar (och bara på mina barnlediga veckor), vilket betyder att jag arbetar ensam på golvet och ser till att allt ser bra ut i butiken. Ska bli kul att arbeta i en större butik!

Triss i män!

Musik är livet, liksom dans och träning!

Här är mina manliga favoriter.... Jason Derulo, Bruno Mars och Chris Brown.





Stå på händer!!

Precis hemkommen från allt och inget. Jag jobbade sent idag, och blev positivt överraskad med skjuts från jobbet. Det blev en snabb vända hem för ett ombyte innan vi drog ner till World Class, veckans femte pass. Känner mig ganska nöjd!

Det blev rygg och mage som fick sig en omgång, lite halvstressigt eftersom gymmet stänger redan kl.20 på fredagar. Det låter kanske sjukt konstigt/larvigt, men jag har börjat stå på händer. Mest som en kul grej eftersom sällskapet mitt har haft diskbråck och gjort liknande övningar i rehabsyfte. Han är grym på det, han kan både stå och gå på händer, sänka sig ner och ta sig upp på raka armar igen. Sjukt imponerad, inte bara på styrkan utan på balansen!! Det är en utmaning som heter duga. Men jag gillar utmaningar, så inom snar framtid ska jag också kunna stå på händer i minst 10sek :) Idag klarade jag kanske 2sek, låter fjuttigt, men ack så stolt jag var!!

Pump up the volume!

Tidsinställt inlägg :)

När ni läser det här inlägget, så sitter jag antagligen i bilen på väg till World Class! Klockan 19:15 är det dags för bodypump, som jag saknat gruppträningen!

Kvällens pass blir veckans fjärde och det blir minst två pass till innan veckan är slut!

Versace for H&M



Har ni kikat på Versace's kollektion för H&M?!

Jag tyckte det var spännande och såg fram emot den, men blev ganska besviken. Kollektionen kändes ganska enformig och föll mig inte alls i smaken. För mycket färger och i princip samma bäriga mönster på hela kollektionen.

Minns ni Conscious Collection från H&M? Där hade de några godbitar, bl.a. min fina klänning, med djup urringning både fram och bak, som jag klickade hem från Tradera för det dubbla priset eftersom den tog slut i butik på nolltid!

Drömma får man...



Sitter och bläddrar i senaste nr av Föräldrar&Barn, de listar de tio bästa resemålen med barn. Jag vet inte alls när jag kan resa eller med vem eller vilka jag vill resa. Kunde jag välja så hade jag gjort åtminstone fyra resor i år. En träningsresa för mig själv, en resa med barnen, en med min fina Alexandra och sist men inte minst en resa med någon jag håller kär... vi får se vart jag hamnar och vem/vilka som blir mitt sällskap!

Destinationer jag funderat på är Portugal, Italien och Thailand. Sen sitter jag även och kikar på olika resemål för barnen, de älskar ju att bada, så ett hotell med vattenland vore inte helt fel eller varför inte Disneyland, som fyller 20år i år.

Lexington, yes please!



Så sent som igår levererades mina nya vardagsrumsmöbler som jag skrev om HÄR. Det blev bara så snyggt! Soffan är ännu mörkare och snyggare i verkligheten än på bild. Jag bara älskar den! Soffkuddarna från Lexington Home Collection har jag tjatat om sen jag hittade min soffa på MIO, och idag blev de hemklickade. Soffkuddarna med det klassiska flaggtrycket tillsammans med nya helvita sängkläder, vinröda kökshanddukar, örngott med den klassiska flaggan och röda ljusstakar med doftljus (kanel)...

Nytt år, nya tag!



Så himla skönt att äntligen kommit igång med träningen igen efter två månader av vila. Det har varit så himla mycket annat och träningen är tyvärr en av de saker som blivit lidande. Men nu är jag inte bara tillbaks på gymmet, jag passade också på att byta träningslokal. "Gammal kärlek rostar aldrig" sägs det och det är precis så jag känner för World Class. Jag gjorde ett försök och tränade på Friskis & Svettis, det var en vanesak och jag trivdes faktiskt ganska bra i deras gym. Men gruppträningen går inte att jämföra med klasserna som hålls på World Class, de är helt enkelt "the shit"!

Nu har jag kört några pass, än så länge bara i gymmet... men det är riktigt skönt och jag trivs. Pratade med en av personalen, som också är en gammal arbetskollega och chef till mig eftersom jag jobbade där för några år sen. Hon sa just att gymmet är de vuxnas motsvarighet till ungdomarnas fritidsgård, och det ligger nog något i det. Även om jag själv föredrar att stoppa i lurarna i öronen och gå in i min egen värld när jag är på gymmet. Gymmet är en social plats, där alla har något gemensamt. Alla gillar att träna!

Studera mera!! :)

Jag blir nästan rörd av era tappra läsare som besöker min sida varje dag trots att jag är så usel på att uppdatera!

Förr var jag en riktigt flitig bloggare... vad gick snett?! Facebook kom och tog över världen ha ha... njaa, dels det, men jag har också en hel del annat att tänka på just nu. Familj, jobb och studier är det som tar mest av min tid och energi just nu, på gott och ont!

Just nu läser jag Historia och Pedagogiskt Ledarskap. Det förstnämnda känns sisådär, inte alls mitt ämne. Men jag känner samtidigt att det kan vara lite bra för allmänbildningen att kunna lite om sin historia. Det har ju trots allt blivit ett kärnämne i skolan nu också.

Så här ser mina deadlines ut för terminen:

12/1 - Deadline 1 Pedagogiskt Ledarskap
13/1 -
Deadline 1 Historia
26/1 - Deadline 2 Historia
9/2 - Deadline 3 Historia
14/2 - Deadline 2 Pedagogiskt Ledarskap
23/2 - Deadline 4 Historia
8/3 - Deadline 5 Historia
13/3 - Deadline 3 Pedagogiskt Ledarskap
15/3 - Delprov Historia
29/3 - Deadline 6 Historia
11/4 - Deadline 4 Pedagogiskt Ledarskap
12/4 - Deadline 7 Historia
26/4 - Deadline 8 Historia
15/5 - Deadline 5 Pedagogiskt Ledarskap
16/5 - Slutprov Historia
Slutprov Pedagogiskt Ledarskap - inget bokat datum

Wihooo, not! Jag vet någon som inte kommer att vara speciellt social mot omvärlden. Antingen stänger jag in mig och pluggar nonstop eller så kommer jag sitta vaken på kvällar/nätter och plugga tills ögonen svider. Det sistnämnda är mer jag... ska kanske nämna att jag läst på distans kombinerat med arbete x antal gånger förut :)

RSS 2.0