Prinsessan 3år!

Idag (27/12) fyllde min prinsessa år och hon blev firad dubbelt upp idag! Jag och lilleman hade slagit in paket och gjort frukost, oboy dagen till ära.... Vi tog med oss alltsammans på en brick och tågade in och sjöng. Vi hann sjunga klart hela sången innan hon ens börja röra på sig, tröttmössa eller bara en liten diva?!

Fina underbara graviditeter jag haft... "graviditet" kom på tal idag och jag kunde inte låta bli att spinna vidare i mina tankar...och här ser ni lite bilder från den senaste graviditeten.. kan inte förstå att det redan gått 3år sen man låg där på BB och snusade bebis, de luktar ju så ljuvligt...mys!


v.25 - lite mer än halvvägs...




Bilden där jag har rött på mig, så har jag lite drygt en vecka kvar... trodde jag, som sen gick 3dagar över tiden! Men tur va väl det, annars hade hon varit född på julafton, nu har hon i alla fall en egen dag, prinsessan min!

Buttons

Photoshoot


Tog lite bilder med Stefan för ett par, tre veckor sen och dessa tillhör mina favoriter :) Vi tänkte fota igen så snart tid finns. Jag vill hitta lite ny inspiration till häftiga shoots, jag har i alla fall bestämt mig för ett tema som har med musik att göra, wiiiiiie looking forward!

Favorit i repris, jag tror jag är kär!

Jag har haft en grym helg, från början till slut och jag summerar den med; inflyttningsfest a la Flonko, sms-roulette, "jag har aldrig", grasshopper, 90's, FemFemNoll, födelsedagsfirande, familjen, Alexandra, taxi, brända mandlar, fina Stockholm, snö, julgran och sist men inte minst ♥

Veckans horoskop, Kräftan

"Kärleken ser ut att vara kräftans problemområde. Du känner dig övergiven och sviken. Skingra tankarna och gör något annat istället. Till veckoslutet dyker någon oväntat upp i ditt liv. Oavsett om det är någon gammal eller ny kontakt ser det ut som om du blir positivt överraskad."

Det stämde verkligen till hundra procent. Veckan började segt, men avslutades precis tvärtom!!


Lussebak - en härlig julkänsla!




Förra helgens julbak..
brors dotter kavlade, men tyckte att det va sisådär och tröttnade ganska fort. Lilleman ville inte alls hjälpa till. LillFia däremot, hon knådade, penslade, hällde på socker (bokstavligen) och smakade av bullarna när de var klara!

I love Ecco


Slutade tidigt i veckan och bestämde mig för att hjälpa tomten med lite julklappsshopping. Det blev en hel del till barnen innan jag råkade få syn på Skohornet. Jag funderade en kort stund, jag behöve ju faktiskt vinterskor... bestämde mig snabbt för en budget... "800kr får jag lägga" tänkte jag... Well, tredje paret jag prövade så sa det klick, jag och stöveln var ett med varandra! Det var kört, det blev 800kr PER FOT!

Well, i'm in love!

Snart arbetslös...



Jahapp, fick i veckan reda på att jag inte kommer att bli fast anställd på mitt nuvarande jobb. Tråkigt! Jag trivs med dom och dom trivs med mig, det är anställningsstoppet som spökar, irriterande!

Och just nu känns det inte som att jag riktigt är i läge att börja studera, så vi får se vad jag hamnar. Jag är inte speciellt orolig för att bli arbetslös, för jobb finns alltid. Det gäller bara att veta vad man vill jobba med och söka vid rätt tidpunkt. Om inte annat så har jag varit med i facket och a-kassan i drygt 12år, utan att plocka ut några större summor, så nog har jag rätt att gå hemma en kortare period utan dåligt samvete?!

Jag tyckte att 2011 skulle bli ett spännande år, men nu är det 2012 som jag ser fram emot!

Håll tummarna för mig. Det gör jag!
RSS 2.0