Bilder från Himmelriket

Jag lovade lite bilder från gårdagens partaj...



Lite av det som visades under kvällen...




Jag och fina sambon <3



Lite sugen blev man....minst sagt ;-)

Sexpartaj!

En liten varning för känsliga läsare: Detta inlägg och framförallt bilden ska tas med en stor skopa salt ;-)



Fler bilder kommer när jag kommer hem till min egen dator...

Igår hade vi sjukt kul! Vi blev sju tjejer, som skrattade, klämde, kände och smakade på allt från ätbart och väldoftande glidmedel, oljor och ljus till vibbrerande dildos, analpluggar, kukringar, kärleksgrottor, geishakulor, latexband...jaa, you name it!

Jag hade bestämt mig redan innan att jag skulle ha en massageolja som aktiveras och blir varm när man blåser lätt på den, MEN jag hittade något ännu bättre. Ett väldoftande massageljus, alltså inte ett stearinljus. Man har det tänt 10-15min och kan sen hälla oljan direkt på kroppen. Sjukt skönt var det, perfekt temperatur!

Jag fick också lära mig något nytt, och det är  ju alltid kul! När jag fick barn så tipsade barnmorskan om att man skulle göra olika knipövningar för att spänna till muskulaturen som blir slappare när man föder barn. Hon tipsade bl.a. om geishakulor, men det var aldrig något jag testade då.

Igår fick jag reda på att de egentligen är en ren och skär sexleksak. Man ska alltså ha samlag med kulorna i. Säljare berättade om att det var så geishorna gjorde förr i tiden och de lyckades tydligen rotera kulorna runt mannens käraste, inget säljaren själv hade lyckats med dock ;-)

Jag måste ju testa, och beställde ett par kulor i 24karats guld, wihooo! Det blev en hel del mer både för mig och resten av sällskapet. Vi hamnade på en nota på drygt 5000kr ;-)

Efteråt tog vi en taxi ner till tokstan, jag stod på lista med mitt sällskap och lite andra vänner vi mötte upp på vägen. Så vi blev totalt 11st till slut. Jag hade en grym kväll, drack goda drinkar och dansade till klockan två. Natten slutade med kebab, taxi och sängmys hemma hos min kära sambo Jenny.

Högskoleprovet 2011



Jag tillhör en av de 47.000 personer som skrev högskoleprovet igår. Det började i smått panik och stress. Jag kom nämligen fram till skolan och insåg ganska snabbt att jag tagit fel på skola, så jag hade 10min på mig att ta mig till Östertälje, jag hann.

Nytt prov för i år, med fokus på matematik - algebra, diagram, kartor, tabeller, kvantitativa jämförelser och resonemang, samt svenska och engelska ordkunskap, läsförståelse och meningskomplettering.

Det var svårt. Jag föredrog den verbala delen. Ordkunskapen gick kanon, likaså läsförståelsen och meningskompletteringen. Det var faktiskt många intressanta texter att läsa, och det blir så mycket lättare om det är ett ämne som man faktiskt fastar för. Några av texterna handlade om stress, förlossningbedövningar, ungdomar med problem m.fl.

Jag ser med spänning fram emot resultatet, även om jag redan vet hur många rätt jag hade. Det spelar ju roll hur de andra skrivit sina prov.

MIO



LIVERPOOL - Den här kan jag tänka mig att krypa upp i under höstens mörka dagar... kombinerat med de nya Lexington kuddarna ;-) MEN jag tror dessvärre att jag får drömma vidare om jag inte ska renovera om vardagsrummet. Soffan är nämligen 3,2m lång...

Smågodis!

Tidig hemgång från jobbet idag. Efter det har det varit fullt upp. Först ut var ett besök hos frisören, de skulle toppa håret och klippa snedlugg.. men nu har jag kort hår!! Lite längre än axlarna och en lugg som är kortare än vad jag tänkt. Men, men man får tänka att det växer ut. Helt illa är det väl inte, friskt hår åtminstone!

Det blev ingen Skyy passionsvodka som jag hade tänkt, det visade sig vara en beställningsvara, typiskt!! Istället blev det Absolut Mango, passionsjuice, sprite och lime. Det blir nog en bål (läs: grogg) som heter duga!!

Det blev också ännu ett besök på Downtown och Kenta har åtminstone tittat på min tatuering, kopierat mitt typsnitt och sagt att det nog ska gå bra. Vi ska höras i nästa vecka, wihoo!

Sist men inte minst blev det inte mindre än 2kg smågodis till helgens äventyr, jag längtar. Inte speciellt mycket efter godiset, men till helgens äventyr. Woop, woop!



Himmelriket

På lördag är det dags. Jag och Jenny fick en idé för några veckor sen och bestämde oss för att boka en säljare. Så på lördag kommer Malin från Himmelriket och visar upp det allra senaste inom... ja, ni fattar ;-) Förhoppningsvis så ska jag hitta lite produkter som tar mig just till himmelriket ha ha...

Vi blir ett gäng tjejer och jag har fixat lista på en klubb här i stan, så det ska bli en riktigt rolig kväll!



Resten av lördagen så kommer jag att spendera min tid i gamla Täljegymnasiet... det är nämligen dags för mig att skriva högskoleprovet, nytt prov för i år dessutom!

Imorgon blir det ett besök hos frisören och förhoppningsvis mitt näst sista besök hos tatueraren, sist men inte minst så blir det ett besök på bolaget, ska inhandla något gott till helgens äventyr. På fredag blir det till att fixa naglara fina inför helgen. Jag har nämligen bokat tid hos Teresa som alltid gör mig så fin. Looking forward!

Jenny

Jag har en fin sambo för stunden... hon önskar mig en bra dag på jobbet när jag går på morgonen. Hon lägger fram min pyjamas på sängen innan läggdags. Hon gör plats för mig på badrumshyllan. Hon skickar meddelande och frågar hur jag har det på jobbet, och om jag sovit gott. Jag gillar min sambo.

Lexington



LEXINGTON - Lilleman har den bruna nallen, och jag vill ha kuddarna <3

Kära tomten...

Jag har varit en snäll flicka i år, och förtjänar massvis med fina klappar... om inte från er tomtenissar där ute, så får jag väl köpa grejerna själv så småningom ;-)




Dricksglas från Season 79kr/3pack - Cervera



Blond Kanna 60cl Stripe från Design House Stockholm - 260kr - Cervera


FÄRGRIK Servis 18delar, vit - 299kr - IKEA



ÖDMJUK off white/blå, mugg - 39kr/st - IKEA




Bord LIVA + 4st stolar FLORIA - 3999kr - Jysk



Badhandduk CHESS grå Kronborg - 3 för 375kr - Jysk



Badhandduk CHESS vit Kronborg - 3 för 375kr - Jysk
 

Hemmakväll

Idag hade jag en preliminärbokad dejt med en gammal arbetskamrat. Vi skulle ev. ta en fika/drink. Men sent arbete, träning och annat gjorde att det blev en hemmakväll med Jenny, min kombo för veckan. Jag gjorde fiskgratäng med räkor och potatismos, efter önskemål.

Det är mysigt att umgås bara hon och jag. Det händer så sällan...

Just nu vill jag se Ondskans Hus (orginaltitel: people under the stairs), en supergammal skräckfilm som jag och Jenny såg som små. Jag älskar den och äntligen har jag hittat den och laddat ner. Problemet är bara att vi inte får tag i sladden som kopplar ihop datorn till tv:n...

Idag har jag förresen köpt hem färg till väggarna där hemma, wihooo!

Underbara chefer!

Jag måste bara säga att jag har världens underbaraste chefer! Jag kunde inte haft bättre! De vet lite om hur situationen är kring separationen osv. Men de tar det verkligen jättebra, de ställer upp och har pysslat en del för att få ihop ett fungerande schema för mig.

Det hade varit annat om jag var kvar på ICA-butiken som jag jobbade på i 11år(!!). Där hade jag fått en fet utskällning och fått förklaringen att jag visste att jag jobbade på ICA när jag gick in i ett förhållande. Det var nämligen precis den förklaringen jag fick när jag berättade för den dåvarande chefen att jag väntade barn. Somliga tror att man planerar sitt liv efter sitt arbete, men att strunta i att skaffa barn för ett jobb?!!

Cheferna har som sagt ställt upp mycket på mig. Jag har alltid haft en hög arbetsmoral, på alla arbetsplatser jag haft. Jag är inte den som sjukanmäler mig i första taget, och jag ställer mer än gärna upp och jobbar extra om det är möjligt. Idag var det möjligt, och jag jobbade 6.30-18.30 med ett par timmars paus däremellan för att kunna utföra några ärenden.

Behöver jag säga att jag trivs på mitt jobb?!

Kungligt!



Ännu ett besök hos tatueraren och jag har äntligen bestämt mig för vilket typsnitt jag vill ha. De hade inga typsnitt där, men jag blev tipsad om dafont som hade hela 2050st typsnitt och jag har bläddrat igenom varenda ett. Till slut hade jag inte mindre än åtta typsnitt som jag fastnat för, jag sållade ut och tada, det blev detta. Mitt eget handskrivna med inspiration av typsnittet "Bailey".

Jag har ändrat deras "T" då jag tyckte att det var lite för rakt, och sen så har jag även gjort en "prick över i:t" i form av en krona. Kronan kändes bara så mig, samtidigt som den är lite "barnslig" och jag vill ju samtidigt ha något som påminner om mina vackra små troll jag har... så nu ska jag bara se till att få en tid bokad!

Savannens Hjältar



Idag körde vi på ett biobesök.
Filmstaden Sergel var det som fick äran att få ett besök av oss! Det blev Savannens Hjältar i 3D, ganska rolig, en helt okej film...men inget "wow" däremot så var jag imponerad av 3D-formatet. Jag må vara efter, men går sällan på bio eftersom jag laddar ner allt jag vill se. Biobesök ska det i alla fall bli mer av den närmaste tiden. Just nu går det massa filmer som jag vill se... Midnatt i Paris, One day, Crazy-Stupid-Love och What's your number?

Jag har också planerat att försöka gå på nattbion som har premiär i slutet på månaden. Lite mysigt att få gå på bio i höstmörkret, mitt i natten! Det finns också några barnfilmer som vi tänkt gå på, Smurfarna i 3D och Kung Fu Panda 2.

Hemklickat!

Några timmar framför datorn efter barnen lagt sig resulterade i en beställning för x antal tusenlappar...

Det blev bl.a. ett par ankelboots från Stockholm Shoes, underkläder från Hanky Panky, Wonderland och ett par jeans från Acne... det blev också följande... Nu kommer Fia sova som en prinsessa!


AX PARIS



COLOR BLOCK TOP


WONDERLAND

Sexigt, men samtidigt så smaklöst!



Jag är inte rökare. Eller jag har alltid varit en periodare, dvs jag röker då och då i livet. Ibland bara i några dagar, ibland veckor och ibland kan det till och med ta 3-4månader innan jag inser hur äckligt det faktiskt är!

Nu är jag inne i en sån där dålig period, jag röker. Inte mycket, men jag röker. Det är fel och det vet jag. Jag tränar, jag ska fan inte röka! Jag har barn och jag röker aldrig framför barnen. Det har jag aldrig gjort, och kommer aldrig att göra. Men jag stinker gammal askkopp, det är nog det värsta. Den ekonomiska biten stör mig inte. För det är några minuters njutning varje gång jag röker, och pengar har aldrig varit en bristvara...

En vän kommer över. Jag hade inga hemma, men det hade han. Så vi ska ta en cigg innan han far vidare.

Friends with benefits

Vad är det med killar att gå tillbaks....?!

När jag var yngre så sa folk till mig att det är killens förlust, när jag var så olyckligt föräskad i en kille på högstadiet... "han kommer att ångra sig!" var deras tröstande ord, vilket jag förstås inte trodde ett ord på. MEN jag har ett flertal gånger i livet fått bevisat för mig att deras ord faktiskt var sanning.

Min första kärlek har hört av sig och frågat om han fick sova hos mig, trots att jag hade fast sällskap!! Med eller utan sällskap så hade det blivit ett BIG NO!!! Men han är inte den enda. Flera gamla flörtar har också hört av sig, via sms eller facebook...facebook is the shit! Men oftast så skrattar jag bara åt det. Det är skönt att få vara den som ratar.

Just nu ratar jag inte. Men jag jagar heller inte. Det är skönt att vara själv, jag har familj och vänner. Vissa närmare än andra, och jag trivs med det ;-)

Woop Woop!

Oktober är en händelserik månad må jag säga. Inga stora saker, men fortfarande händelserik!

Naglar. Fest. Shopping. Sportamore. Lena P.H. 25års-fest. Tandläkare. Friends with benefits. Högskoleprov. Träning. Britney Spears. Kalas. Sexparty. Barnbio. Fredagsmys. Jenny. Taxi. Sex. Paul Frank. Nattbio.

Woop Woop!

Jag har bara dissat!

Det känns som det var evigheter sen jag skrev ett inlägg, men jag har varken haft tiden eller behovet av att skriva av mig. Utan att gå in på detaljer så vill jag säga att jag och sambon håller på och separerar. Jag mår i alla fall bra, även om det självklart har varit och är en jobbig tid. Allting är så mer komplicerat när det finns barn med i bilden. Man kan liksom inte bara packa sin väska och dra.

Till saken. Vardagen flyter på. Ibland känns det som att jag har alldeles för många bollar i luften, (även om jag är en sån som trivs med många bollar i luften) men varteftersom så verkar det som alla bitar börjar falla på plats.

Studier. Boende. Resa. Jobb. Framtid. Det är de sakerna som jag tänker lite extra på just nu.



Lillfia ville ha "Pippiflätor" innan hon gick och la sig, och det fick hon såklart!

Fläskfilé med ugnsstekt potatis



Idag blev det fläskfilé toppad med lite persilja, ugnsstekt tärnad potatis med en grönsallad med avocado.
Till de serverades också Lohmanders bearnesiesås och Lucullus Thai Sweetchillisås. Himmelskt gott!

Enkel och supergod mat! Potatisen skalas, tärnas och kryddas med salt, svartpeppar, grillkrydda och lite olja. Rör runt och kör in i ugnen på 200grader tills den är helt genomstekt och fått fin färg. Under tiden tillagar jag fläskfiléen.  Den skär jag i centimeter tjocka skivor och bankar, kryddar med lite salt och svartpeppar och steker hastigt. Salladen är en enkel grönsallad och består av salladsmix, tomater, gurka, röd paprika och avocado.

Fler timmar på dygnet, tack!


Min barnvecka innebär att träningen blir lidande. Men vad gör man? Så småningom så ska jag börja träna hemma. Jag har ju faktiskt både skivstång, hantlar och vikter. Men jag tänkte göra ett lite mer passade utrymme för träningen här hemma, för att slippa plocka isär och ihop grejerna och just nu har jag inte det utrymmet...

Nästa vecka är jag dock "barnledig", vilket känns väldigt konstigt. Jag har nämligen inte sovit ifrån barnen förutom någon enstaka natt. Så det blir en prövning. Det blir säkert jobbigt, samtidigt så vet jag att de har det bra hos sin pappa och jag har fullt schema för hela veckan. Jobb, träning, fotografering med Sportamore, show med Lena P.H på cirkus och Britney Spears konsert i Globen med min finaste vän A, är några av sakerna som står på nästa veckas schema. Jag skulle behöva minst det dubbla antalet timmar på dygnet!

Men likt min platta mage inte kom över en vecka, så lär det förhoppningsvis inte försvinna av en vecka utan träning?! ;-)

Persiljejärpar med potatis och gräddsås



Jag och en kollega satt för någon vecka sedan och pratade mat på jobbet. Eller nämn någon kollega som jag inte diskuterat mat med den senaste tiden med Fitnessfighten och allt... Hur som, så hade vi i alla fall pratat om persiljejärpar och jag blev sugen på att testa. Sagt och gjort. Igår gjorde jag maträtten och gissa om den gick hem hos barnen!

Det är ju ungefär som mina vanliga pannbiffar fast med persilja och utan ströbröd. Barnen åt både tre och fyra järpar var, flera potatisar och sås som fylldes på om och om igen. Alltid lika härligt att se dom äta.





Ser lite tråkigt ut utan lingonsylten. Men eftersom Fitnessfighten (med sockerfritt kostprogram) ganska nyligen avslutades, så har jag inte kommit ihåg att köpa hem sylt ännu. Men det är uppskrivet inför nästa handling!

Nytt för underliv och uteliv!

För ett par dagar sen hämtade jag ut mitt paket som jag beställt från Sportamore! Det blev inte så mycket denna gång, men desto dyrare. Fast jag tycker i och för sig att jag gjort värsta kapet som köpte min vinterjacka som kostar 5000kr för endast 2600kr. Tacka vet jag personalrabatt!!



SAIL RACING, tunn men supervarm vinterjacka, 4995kr på Sportamore.



Det blev även lite underkläder från Björn Borg, 129-199kr/st.
Jag gillar modellerna på trosorna, men för min del hade de gärna fått vara i lite mer diskreta färger. Vad hände med svart, vitt, grått och marinblått?

Thaikyckling på Keldas vis!



Minns ni att jag blev testpilot för Keldas nya exotiska såser?
För några dagar sen hämtade jag ut min förpackning i butiken och i förrgår gjorde jag en supergod Thai Red Curry gryta med basmatiris.





Förutom lite salt, peppar och Lucullus thai sweetchiliisås så tillsatte jag endast Keldas Exotic Sauces - Thai Red Curry. Det blev supergott och som G uttryckte det: "Det smakar verkligen Thailand". Även barnen tyckte det var jättegott, även om det gick åt väldigt mycket mjölk för deras del eftersom det var lite hetta i grytan.

Fullt upp, inget annat!

För er som undrar... jag har inte slutat blogga. Jag har bara haft fullt upp senaste dagarna. Mer än vanligt med andra ord! De senaste dagarna har jag jobbat, tränat, träffat en av mina bästa vänner och ätit oxfilétoast och skvallrat. Jag har också hunnit vara en sväng på IKEA och inhandlat en ny säng och lite annat smått.

FitnessFighten är över och jag har mer eller mindre återgått till min normala kost, med lite mindre socker bara.



Igår var jag och gästade World Class och deras festivalsöndag.
Jag spenderade större delen av dagen där, rättare sagt 6tim och hann med inte mindre än fem stycken pass. Crossfit, zumba, bodypump, afro med livetrummor och sist men inte minst dance. Jag hade grymt roligt och både crossfit och zumba var helt nytt för mig, eftersom de inte har dem passen på Friskis & Svettis, och dessutom kör jag ju endast i gymmet.

Dock har jag träningsvärk i HELA kroppen idag. Armar, ben, rumpa, nacken, handlederna och fötterna värker, men för övrigt mår jag bra, och fick jag möjlighet så skulle jag göra om samma sak igen!

Bilderna från Fitness Magazine kom idag. Alltid kul med bilder tagna av en riktig fotograf. Fotograf: Daniel Ohlsson
RSS 2.0