Konstant ändrade planer...

 
Imorgon ska jag äntligen få boxas lite....!!
 
Idag var jag ju, som nämnt i tidigare inlägg, utlånad till västra kontoret. Det var kul! Ombyte förnöjer! Jag var beredd på att åka runt vilsen och ensam. Men de var rätt snälla och gav mig ett närliggande område, bara höghus 11-13våningshus, och lite fastighetsboxar. Så det gick smidigt både att kamma och köra ut!
 
Kul att träffa lite nytt folk också, och jag fick passa på att luncha ihop med Tegel, en kompis som jobbar där.
 
Från det ena jobbet, till det andra jobbet. Älskar det och blir lite adrenalinfylld varje gång jag kommer till jobb#2. Sjukt, tycker många, men då känner dom inte mig. Jag har alltid tyckt om att jobba, och ordning och reda ska det vara, och effektivt. Det är mycket som ska hinnas med på kvällspasset!
 
Idag var det dessutom galet mycket i butiken, och jag sprang som en jo-jo och fick hoppa in i kassan ett flertal gånger. Och blivit LITE duktigare på att köra truck, efter att en kund skulle lämna TRE PALLAR med läskbackar och köpa lika många igen. Självklart stod pallarna längst in på lagret och det var ett pyssel att få till det. Utrymmet på lagret är dessutom inte det största när det kommer till att köra truck. Men skam den som ger sig! ;-)
 
Diskuterade lite med chefen och förhoppningsvis så får jag lite fler fasta pass nu till hösten. Skönt att veta när man ska jobba, även om jag är ganska flexibel när jag blir tillfrågad på kort varsel.
 
Morgondagens bio och middag med den fina blev inställd, pga. att sällskapet var tvungen att jobba extra. Jag gråter inte för det, för vi ska istället ses på lördag, och slå klackarna i tacket, wihooooo....!! Dessutom så fick jag möjlighet att tacka ja till ännu ett arbetspass i butiken. Inventering! Jag berättade att boxningen är imorgon, och det är det enda passet som är heligt för mig. Men han blev jätteglad för att jag kunde komma efter träningen, och gav mig redan ett uppdrag för imorgon. Jag ska inventera "överhyllorna", dvs. alla kolonialhyllor längst upp, och han ville ha någon som var vettig, smärt och smidig, eftersom man går uppe på hyllorna. Jag känner mig hedrad! Han gillar mig, jag gillar honom. Det är ömsesidigt liksom! ;-)
 
 
Så här såg det ut vid förra inventeringen, när Hassan fick "hedersuppdraget": överhyllorna! ;-)
 
Mitt schema på Posten blev också ändrat, till min fördel dock. Får öppna och börja 45min tidigare, vilket betyder att jag även kan sluta 45min tidigare, ELLER så kör jag övertid och slutar samma tid som planerat, jay! Får se hur behovet ser ut.
 
Nu säger jag God Natt till er alla fina...!!

Tränat. Skulle tränat. Ska träna!

 
Träningsschemat för denna vecka blir ju lite annorlunda än vad jag hade tänkt. På gott och ont. Vill ju så gärna hinna träna, men jag blev som vanligt tillfrågad om jag kunde jobba, och eftersom jag faktiskt älskar mitt jobb, så sa jag förstås: JA!
 
Så veckan ser istället ut som sådant: (viktigt, viktigt.. se till att anteckna nu ;-) )
 
MÅNDAG: Tabata - Ben & axlar // Jobb 16-21:30 Check!
 
TISDAG: Jobb 7-16 // BodyCombat Check!
 
ONSDAG: Tabata - Ben, armar & bröst Jobb 7:15-21:30 Check!
 
TORSDAG: Bodypump  Jobb 7:15-21:30
 
FREDAG: Jobb 7:15-15.45 // Boxning // Bio och middag med A
 
LÖRDAG: X-fit & Zumba // Jobb 12-21:30
 
SÖNDAG: Tabata - Ben, rygg & mage // Jobb 12-21:30
 
Som ni ser så får jag fått stryka 3st träningspass, men känner mig rätt nöjd med dom 5st pass som jag hinner denna vecka ändå!
 
 
Stor, ljus och sval träningssal på Rhodos, trots den stekande hettan!
 
Förr förra veckan var det ju "barnfri" vecka och jag tränade i stort sett varje dag. Jag hade ju semester också, det var en bidragande faktor till att jag hann :) Men förra veckan var vi ju på Rhodos, men även där hade dom gym. Hotellet hade SATS-gym, så det var kul att prova på lite annorlunda klasser mot World Class.
 
Måndag - PowerStep
Tisdag - SatsEnergy
Onsdag - VILODAG
Torsdag - Crosstraining (inomhus)
Fredag - Crosstraining (utomhus)
Lördag - PowerStep & Core
Söndag - Hemresedag = vilodag
 
Crosstrainingen var det absolut roligaste passet.
Inomhuspasset så körde vi stationsträning, TABATA!
30sek utövning och 15sek vila, 2gånger innan man bytte station. Vi körde crunches, utfall med skivstång, armhävningar, axelpress, hoppa häck (jämfota) och rodd med skivstång.
 
Vi körde hela varvet två gånger, men emellan varven så körde vi lite konditionsövningar, utomhus. Bland annat så skulle gjorde vi parövningar, vi skulle springa allt vad vi kunde, 400m, 5gånger/person...!! Det kändes vill jag lova... men riktigt skönt var det! Och ni kan tänka er hur jag rann med tanke på att det sisådär 40grader utomhus!!
 
Utomhuspasset, så blev det intervallträning i backe i kombination med styrka. Vi sprang uppför en backe, gick nedför, och sprang upp igen... så gjorde vi 3gånger i stekande sol... andfådd? Ja, det var förnamnet. Men fortfarande: Så himla skönt!!
Passets andra del var styrkedelen, vi körde enkel stationsträning, med endast kroppen som redskap. Dips mot en låg mur, armhävningar, crunches, enbens benböj, ryggresningar, jämfotahopp uppför muren och grodhopp i en lång gräsbacke! Wihoooo, adrenalin på hög nivå...!!
 
 
Passerade stranden på väg mot muren efter intervallträningen...

Utbytt, bortbytt, inlånad...

Ja, kallade vad ni vill. Men imorgon så lämnar jag mitt kontor och gästar kontoret på andra sidan klaffbron. Saken är den att vi egentligen är alldeles för många på mitt, så imorgon tar jag med mig Bjarne och Robin och kör så det ryker! Eller ryker och ryker vet jag inte om det kommer att göra. De har ju varit där förut, för mig är det första gången, så det kommer antagligen gå skitsegt för att jag inte hittar. Men, men man kan bara göra sitt bästa.
 
Wich me luck!

BodyCombat

 
 
Igår var det årets första föräldramöte i skolan. Så direkt från jobb, blev det att sätta sig i bilen och gasa mot skolan. Mötet drog över tiden. Men det var intressant. Med tanke på att det är en helt ny skola, så är det mycket information som ska in. Nu känner jag mig lite klokare!
 
Från mötet så gasade jag vidare mot gymmet, och det är här videon ovan kommer in i bilden. Jag provade BodyCombat för första gången, det var riktigt kul och man känner sig som en riktigt figther när man sätter alla slag och sparkar i prick till musiken ;-) Jag har nog boxningen att tacka för att det gick så bra som det gjorde, eftersom begreppen "uppercuts", "krok" och "rak". Enkelt, men ändå så svårt när man är nybörjare och ska sätta ihop x antal slag i följd. Men riktigt nöjd med min insats. Det var första, men definitivt inte sista gången jag gick på passet!

Tabata

 
Hemkommen från Rhodos så sent som idag! Lite bilder och annat om resan får ni inom kort när jag hunnit med. Jag har i alla fall tränat och hållit igång hela veckan, och blivit mer inspirerad till en "ny" träningsform. Nämligen TABATA*, det är ju inte helt nytt. Men först nu har jag lärt mig att uppskatta den. Dessutom så har World Class äntligen kört igång höstschemat och alla pass körs som vanligt igen, wihoooooo!
 
Denna vecka kör jag:
 
MÅNDAG: Tabata - Ben & axlar
 
TISDAG: BodyCombat
 
ONSDAG: Tabata - Ben, armar & bröst
 
TORSDAG: Bodypump
 
FREDAG: Boxning
 
LÖRDAG: X-fit & Zumba
 
SÖNDAG: Tabata - Ben, rygg & mage
 
*= Tuff, effektiv och enkel träning på kort tid.
 
En tabata-övning kan bestå av 30sek utövande av en övning, följt av 15sek vila. Detta upprepas x antal gånger. Jag tänkte börja enkelt, dvs med två varv, och jag har 3-4st övningar per muskelgrupp. Så ett pass tar ca 10-15min. Kort uppvärmning och stretch på det, och totalt ska passet ta ca 30min. Återkommer med utlåtande! ;-)
 
 

Äntligen..........!!

 
Nu tror jag att jag gjort allt man måste innan man ska lämna landet för en vecka... Tvättat och städat för att komma hem till ett rent hem. Att tvätta var inte det enklaste idag. Eller att tvätta gick smidigt, men jag kom prick när tvättiden tog slut, så min tvätt blev inlåst. Jag satt utanför i 48min (!!) innan grannen, som hade passet efter kom för att tömma sin tvätt. Då kunde jag äntligen plocka ner mina träningskläder som hängde på tork.
 
MEN, förutom det så har jag tömt kylskåpet på allt som har bäst-före under kommande vecka. Diskat. Tömt soporna. Vattnat blommorna. Det enda jag inte gjort och inte kommer att göra är att stänga fönster och balkong. Ingen klättrar väl upp för ett höghus? Ajaa, deras förlust i så fall. Jag har tömt huset på allt av värde! Hur som, så blir det annars så varmt och instängt om det står stängt en vecka...
 
Nu ska jag fylla luren med massa skön musik, klappa igen datorn och bege mig mot G. Klockan 4 så ska vi åka hemifrån, mot Arlanda. Skönt, lugnt på vägarna vid den tiden. Funderade ju på olika alternativ för att komma till Arlanda. Men det snabbaste, billigaste och bekvämaste vid den tiden är att ta min egen bil upp. Så nu har jag bokat långtidsparkeringen på Arlanda Stad.
 
Adjö kalla, blöta, grå Sverige och Hej varma, soliga Rhodos!
 
 
Gran Canaria 2011
 
Kreta 2010
 
 
Mallorca 2009
 
 

Multibanan och årets första...!!

 
Nu kan jag stolt säga att jag tagit årets första dopp. Bättre sent, än aldrig!
 
Det var länge sen jag var på Multibanan, säkert ett år sen, minst! Det var ca 50pers och övningarna var i princip densamma som sist jag var där:
 
Löpning. Bära bulgariska säckar (13kg) från ena sidan till den andra sidan av en kulle. Axelpress med kettlebells. Armhävningar. Välta traktordäck (80kg). Springa upp för en backe, och ner igen. Springa uppför en sandbacke med band runt magen som ens lagkamrat håller tillbaka för att få motstånd, och ner igen. Omvända armhävningar i band. Chins. Springa upp för en brant repbacke, med hjälp av... ett rep! Löpning. Simma ca 50m. Löpning. Hoppa hopprep, 50hopp. Ett varv avklarat.
 
Vi körde tre! Vi var fyra stycken i mitt lag, men två gav upp efter två varv, så jag och P körde sista varvet själva. 
 
Dålig kondis man har. Eller egentligen tycker jag att den är bra, men efter repbacken så känner man vad man behöver träna på! Flååååååååååås...!!
 
Banden som vi körde "omvända armhävningar" med.

Boxning

 
Igår stod det boxning på schemat! Jag och Pierre körde själva eftersom höstschemat inte börjat ännu. Men eftersom det är han som kommer hålla i passen, så fick jag lite försmak!
 
Det blev lite "stationsträning".
 
Varv ett: ca 100slag, vidare till bicepscurl med hantlar, hopp med stepbräda, knäböj med den bulgariska säcken (13kg) och avslutningsvis en magövning med stång. Det körde vi ca 3varv, innan vi bytte.
 
Varv två: 170slag (ca1½min) och sen 5st upphopp med den bulgariska säcken, och på den övningen körde vi två varv på raken, utan vila. Totalt ca 5-6min. 
 
Avslutningsvis så blev det lite magövningar för mig uppe i gymmet. Jag älskar boxning, och tyckte själv att jag hade bra tempo och kraft i näst intill varje slag! Längtar redan till nästa pass!
 
Nää, nu ska jag dricka upp mitt te och göra mig redo för Multibanan. Hoppas att det blir simning på dagens pass, så kan jag stolt säga sen att jag tagit årets första dopp!! Galet juh, men det är resultatet av mycket jobb och den blötaste sommaren på 200år!

SATS, looking forward!

 
 
SATS Energy!
 
Jag har precis suttit och kollat träningsschemat för nästa vecka på Rhodos.
 
Eftersom det är SATS gym där, så blir det lite annorlunda klasser. Bl.a. så ska jag testa Energy, som är ett konditionspass i kombination med styrke och balansövningar. Ska bli spännande!
Det fanns i princip inga rena strykepass, förutom core. Lite besviken, eftersom det funnits på tidigare Sunwing anläggningar. Men det blir till att köra i gymmet...!! De har i alla fall varit smarta och lagt passen på tidig förmiddag eller sen eftermiddag, man vill ju inte förlora massa soltimmar, och inte heller att det krockar med frukost, lunch och middag.

Instagram

Jag är lite smådålig på att uppdatera dagligen här. Men ni hittar mig även på Instagram, under namnet "Vincentsdotter" !! :)
 

Då var skolan igång...

 
Fritids har vattenspridaren på om solen är framme. Båda trollen var förstås snabba med att springa genom vattenstrålarna! Ombyte, handduk och vattenflaska på hyllan, check! ;-)
 
 
Vi börjar närma oss slutet av veckan. Inskolningen är klar. Det har gått galant och idag är det Lillemans första skoldag som jag lämnar honom helt själv på skolan. Han sprang iväg utan problem. Han är inte den som har svårt med nya barn direkt. Igår på uppropet så räckte han upp handen flera gånger och ville säga massa saker.
 
Jag frågade om han ville stanna på fritids en stund efter skolan eller om jag skulle hämta direkt. Men han ville stanna och leka. Känns bra att han vill stanna, det måste ju betyda att han tycker att det är roligt!
 
Så jag och Lillfia är själva hemma. Andreas kom hit och åt frukost med oss och hjälpte mig att borra lite. Jag ville passa på att flytta ner tv:n en bit, innan ny tapeterna kommer. Det blev mycket bättre!
 
Andreas har åkte hem och Lillfia sitter, i skrivande stund, bredvid mig och tittar på en Bamsefilm. Snart dags för lunch, ugnspannkaka, mums!
 
Ha en bra dag alla fina!

Nya överdelar, till gym och stranden!



 
Beställde lite nytt från Sportamore i förra veckan. Men det var bara två träningstoppar (den på bild från Stay In och en klarblå från Under Armour) som fick stanna kvar här hemma, resten skickades tillbaka, bl.a. en bikini från Björn Borg. Superfin, men alldeles för konstig i storleken. För liten i kuporna och för stor i omfång, så har kommit underfund med att jag behöver en bikini som man kan knyta, så kan man vara hur stor och liten man vill! ;-)
 
Hittade två bikiniöverdelar på Stadium som var nedsatta till HALVA REAPRISET. Så kunde gå hem med två bikinis för endast 80kr, snacka kap! Det blev den här randiga överdelen och en snarlik fast svart. Bandeau is the shit. De sitter bra, snygga och man kan ta av banden så man slipper fula ränder. Perfekt nu när vi åker till Rhodos!

Military Training och Zumba

 
Som vanligt så blir jag helt exhalterad när jag provar något nytt!
Igår körde gymmet sommarens sista Military Training pass, och jag fick ångra att jag inte prövat det tidigare. Vi var bara 6pers + intruktören. Vi höll till i en närliggande park vid gymmet. Hade med oss en viktväst på 10kg, en bulgarisk säck på 13kg och en syreblockerande mask att ha för ansiktet. Alla deltagare skulle springa en sträcka på ca 800m med varje tillbehör. Hade man inget att ha på sig, så fick man springa med ändå. Så ni kan ju räkna ut ungefär hur många varv det blev! ;-)
 
Efter att ha prövat viktvästen, så känner jag att jag absolut inte vill lägga på mig 10kg! Den bulgariska säcken som man hade över axlarna var faktiskt ganska bekväm att springa med. Som att ha barnen på axlarna, fast lite stadigare. Den syreblockerande masken var det många som bävade för, någon bangande helt och alla tog av sig masken innan de sprungit hela sträckan på 800m. But, guess what?! Jag var den enda som klarade hela varvet med masken, wihoooo!
 
Det är ju ingen tävling såklart, men jag kände mig mer taggad att klara hela sträckan när intruktören sa att han var den enda som klarat ett helt varv. Masken gör att man inte får något syre, så varje gång man tar ett andetag så känns det som om masken sugs in lite tightare mot ansiktet. Inget för den som har klaustrofobi med andra ord! ;-) Masken är bra för att öka hjärt -och lungkapacitet.
 
 
Så här fin kan man se ut med masken på!
 
Efter det blev det massa armhävningar, knäböj, magövningar och lyft. Vi skulle lyfta och bära varandra, springa över parken och släpa tillbaka till startpunkten. Jag trodde inte att jag skulle kunna lyfta någon som var tyngre än mig själv. Men det gick ju riktigt bra, fast jag var minst i gruppen. Jag sprang på bra med en tjej på 60kg på ryggen, med hjälp av "brandmannalyftet" så klarade jag det fint! Imponerad och stolt över mig själv! ;-)
 
Efter Militarypasset så gick jag tillbaks till gymmet och körde 90min Zumba, riktigt skönt att bara få dansa av sig till massa skön musik! Allt från salsa, merengue, bollywood till reaggeton. Very nice!
 
 
 
 

Semester













 
I söndags var det dags att fira min lillprins som fyllde hela 6år tidigare i veckan. Så min första semestervecka gick i stort sett åt att planera och förbereda inför prinsens kalas. Jag har ägnat stor tid till att baka, baka och baka. Det blev dock massvis med fika över, och jag har fått ge bort till både gäster, till gymmet, till jobbet och bjudit över vänner på fika, eftersom frysen redan är proppfull, både av mat och fika. 
 
Prinsen var nöjd med sitt kalas, och uppskattade verkligen att träffa alla kompisar. Många av dom har han ju inte tträffat på hela sommaren.
 
Vi är nu inne på min andra semestervecka, och i måndags började inskolningen på prinsens nya skola. En mycket trött, men förväntansfull kille åkte till skolan. Roligt att träffa så mycket kompisar, tyckte han. Men han hade förväntat sig lektioner och att han skulle få räkna och läsa. Det kommer. Den här semesterveckan går i alla fall åt att skola in prinsen på skola och fritids, och de två timmar han har gått på fritids så har man inte hunnit annat än att åka hem och äta, och möjligtvis gjort några ärenden på stan. Jag och Lillfia var nere och valde nya tapeter häromdagen, så snart ska vardagsrummet få nya färger!
 
Tredje och sista semesterveckan, är den absoluta "semestern" för min del. På söndag flyger vi till Rhodos och förutom sol och bad, så ska jag ägna stor tid till träning, läsa massvis med böcker och äta massa gott!
 
 
 
 
 
 

Strandnytt

 
Klickat hem lite nytt. Bland annat en bikini från Björn Borg, som på bilden fast en BLÅ!
Hoppas den passar i storleken, annars blir det väl till att sola topless på Rhodos ;-)

Playdate

 
Idag var fina Alexandra här med sina busungar. Long time, no see.. vi hade en hel del gossip att ta igen, alltid lika trevligt, och barnen hade vuxit massvis. Både till storlek och beteende. Gullungar!
 
Barnen lekte och bråkade om vartannat, som vanligt med andra ord ;-)
 
Vi lunchade och fikade. Jag gjorde cupcakes, provade för första gången att fuska med baket. Hade köpt Kungsörnens Cupcakes mix. Tog ca 30min att röra ihop och grädda. Dem blev fina och goda, men mina egna som är gjorda från grunden är såklart allra bäst...!!
 
Snart börjar skolan för våra äldsta, och idag konstaterade vi att dom inte bara kommer att gå i samma skolan, utan till och med i samma klass. Så snart kanske det blir liiite mer som när vi var mammalediga samtidigt med de yngsta, vi kunde vara ute och strosa hela dagarna, shoppa, fika och skvallra i evigheter, härligt!
 
...Okej, i samma sekund som jag skrev det här insåg jag att det aldrig kommer att bli som förr. Vi har helt enkelt inte den tiden tyvärr. Men vi ses säkert lite oftare än nu i alla fall ♡

Let me love you...

 
 
Den här låten spelas varm här hemma just nu, och högt när jag kör bil....!!
 
Så sexigt med män som kan dansa, gaaaaaaaah!! Sitter här med ett brett leende :D

Ett spontant besök på Gröna Lund

Gårdagens väder var ostabilt... solen sken, men väderprognosen sa annat. Stranden kändes som en chansning, vi var där i måndags och fick åka hem redan efter två timmar eftersom molnen ovanför oss varnade för regn...
 
Men Lilleman har tjatat länge om att åka till Gröna Lund, men eftersom jag inte kan åka själv med barnen så har det inte blivit av. Lillfia får ju inte åka så mycket, så någon måste ju kunna vara med henne också.
 
Grannen ville gärna också åka till Grönan, så vi tog beslutet att åka tillsammans. Sagt och gjort, ett McDonalds besök och ett par timmar senare så stod vi där i solen och folkmassorna och köade för att få åka.
 
 
Barnen hann med massor. Lillfia som bara mäter 100cm kunde åka Tuff Tuff, Lyktan, Nyckelpigan, Flygande Elefanterna, Tekopparna, Rock Jet och gå Skrattkammaren och Lustiga Huset med oss.
 
Lilleman däremot mätte 112cm, inte helt nöjd eftersom det var 120 och 140cm gräns på hans önskade åkturer. MEN han åkte en hel del ändå, Lyktan, Nyckelpigan, Tekopparna, Rock Jet, Bläckfisken, Kättingflygaren, Kvasten och gick Skrattkammaren och Lustiga Huset med oss andra.
 
 
Jag hann också med en hel del trots barn i sällskapet. Grannen ville inte alls åka, så jag kunde stå i singelköerna, vilket inte var någon kö alls. Utan jag fick åka direkt på varje karusell, grymt! Fritt Fall, Insane, Katapulten, Extreme, Kvasten och alla de andra karusellerna som barnen åkte. Alla karuseller åktes flera gånger om, och vi lämnade inte Gröna Lund förrän sent på kvällen. Alla barn höll sig vakna tills vi satt i bilen, 5min hemifrån :)
 
 
Hungriga barn på Gröna Lund...!! Trots ett McDonalds besök precis innan vi åkte dit, så hann vi äta TRE GÅNGER på loppet av 6tim. Våfflor, hamburgare och sen korv med bröd. Sockervadd var förstås också ett måste, för alla utom Lillfia som föredrog baconchips, sötnos!
 
 
Jag hade två mätta och nöjda barn som somnade som två stockar innan jag knappt hunnit få av dom kläderna när vi kom innanför dörren, och Lilleman var mäkta stolt över att ha överlevt Kvasten, den enda berg-och-dalbanan som han fick åka. Det kittlades till och med i min mage i nerförsbackarna. Han satt som en liten "klump" med russinface under hela åkturen, trots det så ville han åka igen... Han är precis som mig...!! :)

Resfeber...!!

 
 
 
 
För er som inte redan förstått vad bilderna betyder, så kan jag meddela att vi nästa vecka flyger till värmen! Närmare bestämt Grekland, Rhodos och Sunwing Resort & Spa Kallithea, längtar så grymt mycket!
 
De nya passen hämtade jag ut så sent som idag. Resorna försvann medan jag satt och bokade, men ett rum med havsutsikt lyckades jag knycka...!! G lyckades få ännu en vecka semester, så han gör oss sällskap. Så det blir sol och värme istället för Nådendal (Muminland) som vi först funderade på.
 
Barnen vet vad som väntar dom, lilleman planerar redan vad han ska använda för knep för att slippa lock för öronen vid start och landning, och de ser båda fram emot Lollo & Bernie, (hotellets maskotar), poolbad, minidisco och besök i Miniland. Jag ser fram emot solen och träningen, hotellet har nämligen ett SATS gym, wihoooooo!
 
Och till den som sa att jag aldrig skulle komma iväg: HA HA HA....!! ;-)

Provfilmning...

 
Igår var jag på en casting för en reklamfilm. Kändes helt okej. Det är alltid lika svårt att läsa av vad dom tycker. Men nu är det gjort i alla fall. Skulle föreställa en person som tränar inför 100m sprint. Svårt dock när man står i ett helt vitt rum, med kameror och lampor så ljusa att man tror att man kommit till himlen. Att dessutom göra allting på en yta på ca 1m². Likamed, jag fick inte alls springa och bli anfådd på riktigt. Utan jag fick "springa" på stället, spurta i mål och vara helt slut efter det. Jag skulle dessutom kolla rakt in i kameran. Så ni kan ju gissa hur jag såg ut, för taskigt! Men, men nu är det gjort ;-)
 
 
Lyssnade såklart på la musica på vägen hem. Lämnade bilen vid stationen, så njöt av musiken i lurarna och lutade mig tillbaka mot fönstret för att vila ögonen lite. Lugn musik i lurarna (för en gångs skull), regnet öste ner och det kändes helt plötsligt som jag var huvudrollen i en musikvideo. Lovestory!
 
Nej, klockan är över två på natten och väckarklockan ringer snart. Dags att luta sig tillbaka, denna gång mot kudden och vila ögonen, la musica får självklart följa med mig, in i djupa sömnen...Zzzz ZzzzZ...

Flyga till värmen på semestern...?!

 
En arbetsdags kvar, sen är det SEMESTER....!! Vi har fortfarande inte spikat vad vi ska göra på semestern. Skönt, tyckte jag för ett tag sen. Men nu får jag lite smått panik. Jag vill inte vara här, vill inte vara hemma i tre veckor. Det kommer inte alls kännas som semester. Semester förknippar jag med resor och upplevelser!
 
Vi har pratat om både Nådendal (mumindalen) och Astrid Lindgrens Värld, men jag vet inte om det är värt pengarna. Man får liksom inte ut så mycket av det. Jag tyckte i alla fall att det var rätt tråkigt som liten, även om själva resandet var kul. Men att träffa folk som är utklädda till Pippi Långstrump osv.. jag vet inte. Alla är ju olika, kan hända att mina barn älskar det...
 
Jag har i alla fall kikat lite på resor. Vädret här hemma är alldeles för ostabilt och om jag ska klara resten av det kalla, gråa året behöver jag komma iväg, få sol och värme. Hittade en resa till Turkiet, Bodrum. Där har det byggts ett helt nytt hotell. Superfräscha rum. På stranden. All inclusive. Gym. Hamam. Vattenrutschbana.
 
Funderar ännu... mest ekonomiskt. Med tanke på att jag precis köpt bil och börjar plugga om några veckor, så borde jag spara och stanna hemma. Men tanken på att gå hemma i tre veckor och inte ge barnen den semestern dom förtjänar suger... men måste ta och bestämma mig i början på nästa vecka för att i så fall hinna fixa nya pass m.m.
 
Men först och främst är det Lillemans kalas som gäller. Jag ska handla och baka i omgångar.
 
OM vi inte åker. Är det någon som har tips på vad man kan göra här hemma i Sverige?

Snart slut på jobb....

 
Känner mig mycket nöjd med dagen! 15arbetstimmar avklarade, idag.
Trots att jag var lite spontan igår och kom på vid 23-tiden att jag skulle ut (kunde inte sova), tog två alkoholfria drinkar med en kollega, på Flamingo. Snackade skit och körde hem honom. Hemma igen kl.1, och klockan ringde 6 imorse. Jag var sådär lagom pigg. Men jag kämpade på och kunde sluta 30min tidigare, skönt eftersom jag skulle vidare till nästa jobb. Denna gång utan stress!
 
Relativt lugnt i butiken idag, vilket gjorde att jag hann med alla "måsten" och lite till. Men som vanligt så hade jag, om jag fått välja, stannat ett par timmar till och plockat med det sista...
 
För att kommentera bilden så var det jag och en kollega som hade lite kul på lagret. Jag skulle bara in och tömma en skräplåda, när jag såg honom hänga i trucken. Ett försök till chins, tror jag närmare bestämt ;-)
Jag var ju självklart tvungen att prova jag med. Gick ju sådär...
 
Imorgon väntar sista arbetspasset på Posten, innan semester och tjänstledighet... känns lite sorligt. Trivs med jobbet, mina fina kollegor och chefen. Bästa Maria, Daniel, Bjarne, Annie, Erika m.fl
 
Söta Erika bakade sjukt goda cupcakes till mig i förra veckan, eftersom jag ska sluta, hur gulligt är inte det?!
 
Fan vad jag gillar mina kollegor, både på Posten och i butiken. Dom får mig på bra humör helt enkelt! Och jag har riktigt roligt på jobbet, många diskussioner, mycket skvaller osv, osv. LOVE IT!

Mad

 
 
En tankeställare....
RSS 2.0