Äntligen..........!!

 
Nu tror jag att jag gjort allt man måste innan man ska lämna landet för en vecka... Tvättat och städat för att komma hem till ett rent hem. Att tvätta var inte det enklaste idag. Eller att tvätta gick smidigt, men jag kom prick när tvättiden tog slut, så min tvätt blev inlåst. Jag satt utanför i 48min (!!) innan grannen, som hade passet efter kom för att tömma sin tvätt. Då kunde jag äntligen plocka ner mina träningskläder som hängde på tork.
 
MEN, förutom det så har jag tömt kylskåpet på allt som har bäst-före under kommande vecka. Diskat. Tömt soporna. Vattnat blommorna. Det enda jag inte gjort och inte kommer att göra är att stänga fönster och balkong. Ingen klättrar väl upp för ett höghus? Ajaa, deras förlust i så fall. Jag har tömt huset på allt av värde! Hur som, så blir det annars så varmt och instängt om det står stängt en vecka...
 
Nu ska jag fylla luren med massa skön musik, klappa igen datorn och bege mig mot G. Klockan 4 så ska vi åka hemifrån, mot Arlanda. Skönt, lugnt på vägarna vid den tiden. Funderade ju på olika alternativ för att komma till Arlanda. Men det snabbaste, billigaste och bekvämaste vid den tiden är att ta min egen bil upp. Så nu har jag bokat långtidsparkeringen på Arlanda Stad.
 
Adjö kalla, blöta, grå Sverige och Hej varma, soliga Rhodos!
 
 
Gran Canaria 2011
 
Kreta 2010
 
 
Mallorca 2009
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0