Sommarfest och min födelsedag...!!

 
Lördag. Efter en arbetsvecka med ca 72st arbetstimmar, så kände jag mig inte jättetaggad för att festa! MEN jag hade ju sagt att jag skulle komma, och jag vet att jag hade ångrat mig om jag stannat hemma.
 
Så det blev till att sätta på lite musik här hemma, för att komma i rätt stämning. En snabbt dusch och klädombyte. Det blev en väldigt casual-klädsel och gladiatorskor eftersom vi skulle vara utomhus!
 
Mötte upp Alexandra & Co i Hornstull, greppade en hamburgare på vägen till Slipvillan, där festen skulle hålla hus! Efter ca 10min promenad var vi framme. En supermysig trädgård, kändes verkligen som vi kommit en bra bit ut på landet, ändå var vi mitt i city med utsikt över vattnet, lovely!!
 
Sommarfesten arrangerades av fyra killkompisar och alla hade bjudit sina vänner, vi blev totalt 75st. Folk spelade ölpingis, dansade, spelade twister, hockeyspel, kastade pil och/eller satt och skvallrade, och skapade nya kontakter. Det var en grymt bra stämning, och skön gammal hiphop/RnB spelades hela kvällen...!!
 
 
Långdans (eller fylledans?!) i trädgården och ölpingis på bordet.
 
 
Den bästa och jag!
 
 
Ca 75pers ville hålla sin dricka kall. Det enda alternativet för att lyckas var att fylla en pool med partyis!!
 
Blev bjuden på goda och mindre goda shots... flädershots och supergod hallonshots. Mindre gott var det att svepa ren sprit (i tron om att det skulle vara flädershots, Oooops!) och Capten Morgan!
 
 
"Jag och Fia gör allt tillsammans. Och då menar jag ALLT...!!" ;-)
 
 
Twister livade upp stämningen och man lärde känna nytt folk på ett minst sagt annorlunda sätt...
Jag & Tim va en grym kombo! Och den fina körde Twister All In, med klänning...!! ;-)
 
 
När solen gick ner i trädgården, så slogs discolamporna på och dansgolvet fylldes med härligt lulliga människor som alla ville gunga till skön musik! 
 
Jag och Alexandra lämnade "city-landet" och rörde oss in mot stan och Stureplan. Solidaritet var målet!
 
 
Söndag.Vaknade relativt tidigt, somnade om.. och vaknade igen vid lunchtid. Den fina gick upp och fixade i köket, och kom till slut ut med en mumsig äggröra, flingsalt, grönsaker och te. Sötnos!
 
 
10minuter efter att jag kommit hem, så plingade det på dörren. Jag, G och barnen hade bestämt date. Lilleman stod med blommor bakom ryggen när jag öppnade och slängde sig i min famn. Min kärlek! Lillfia smög fram med ett paket, som hon några minuter senare ville öppna åt mig ;-)
 
 
Kanelbullar, kladdkakemuffins och småkakor, gjorde barnen så höga på socker att vi skippade marängswissen! G gjorde middag, lasagne, och dom stannade såklart för att äta. Lyckliga mig!
 
 
Fick träningsredskap i födelsedagspresent, me like!! Jag hade inte önskat mig något alls, men nu när jag fick det så kom jag på att det var en av sakerna som stod på "ATT KÖPA"-listan till mitt träningsrum här hemma.
 
 
Fina blommor och en liten hälsning där barnen själva hade fått skriva sina namn. KÄRLEK till er!
 
Och STORT TACK till alla som hört av sig idag!
Närmare 100st vänner och bekanta har hört av sig för att gratulera mig, jag är imponerad.
 
Dock förvånad över att den enda familjemedlemmen som hört av sig är min lillasyster. Förutom det också min moster, kusiner, min farbror, arbetskamrater, min gamla chef och många, många vänner...!! Glad som har er :)
 
Det är bara en persons uppmärksamhet jag saknar idag... Alex vet vem jag syftar på ;-)
Det är en så enkel handling, men betyder så mycket. Som sagt, jag väntar! "Den som väntar på något gott...."


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0