Om trollen får välja...

Hade barnen fått välja menyn för veckan, så hade Lillfia valt ungspannkaka och Lilleman vanliga pannkakor. Men så blev det icke....!! Pannkaka en dag kunde jag gå med på dock ;-)





Panerade pangasius för första gången. Hemmagjort mos, FELIX fisksås och kokta grönsaker. Smidigt och mycket omtyckt av barnen. 





Idag skulle vi mysa till det och äta i vardagsrummet. Dels så blev det inte den maträtt vi hade planerat, chicken nuggets med pommes och sötsursås. Det var någon annan i hushållet som hade fått för sig att packa ner den som matsäck. Istället blev det stekt falukorv med pommes, UTAN ketchup eftersom samma person även packat ner denna som matsäck. Så det fick bli bearnesiesås med sweet chili, det gick ner det också, och barnen verkade nöjda. Det är huvudsaken!

Det va inte helt smärtfritt att äta i vardagsrummet. Lilleman tappade ut ett glas juice över mattan, tappade x antal pommes MED sås i soffan och sin kladdiga gaffel. Sist men inte minst så tappade Lillfia hela tallriken när hon ätit klart, men lite sweet chili på mattan har väl ingen dött av...?! ;-)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0