God natt!



Barnen är hemma!! Det gick in i sitt rum och skulle inspektera allt. Sänglamporna blinkade som ett disco i deras rum och sängen användes som klätterställning. Lilleman var helnöjd med sin alfabetstavla (som för den delen ska upp på väggen!) och sin stora fina väggklocka, men tydliga siffror. Perfekt när man håller på och ska lära sig klockan.

Han kunde i alla fall avläsa att klockan var "tio i sju" när han låg i sängen och var alldeles utmattad. Han somnade som en stock på två röda. Lillfia däremot låg och läste en stund för sig själv, (jätteglad för sin egen sänglampa. Tidigare så är det bara lilleman som haft en lampa precis vid sängen). Sen kom hon ut till mig i vardagsrummet och ville att jag skulle göra henne sällskap, vilket jag gjorde. Jag vet inte vem av oss som somnade först, men jag vaknade för 20min sen. Kände mig ganska utvilad. Ska dock ta en dusch och lägga mig igen, i min egen säng :)

Inatt hade jag gärna sovit med barnen hela natten. Jag brukar göra det när det är första dagen hemma efter en "pappa-vecka", men jag sover bäst i min egen säng, och både dom och jag själv ville att dom skulle få sova i nya sängen. Så det blir till att krama kudden lite extra hårt i natt. Gott natt gott folk!






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0